Széllel Szemben

Magyarok a magyarokért... szellelszemben@gmail.hu Főszerkesztő: -SakMatt Szerkesztők: -Adamyno -FireProof -Ginfoka

Szavazás

Friss hozzászólások

  • Tekes: Ordas baromság úgy, ahogy van! Viccnek jó, csak az a baj, hogy egyes "hígmagyarok" komolyan veszik... (2013.08.23. 23:21) VILÁGSZENZÁCIÓ - Magyar Piramist találtak!
  • fireproof: youtube embened kódot bemásolod a szövegedbe ahova a vidit akarod, kijelölöd és Forráskódot benyom... (2010.05.03. 10:10) Május 1. - Nemzeti ellenáláls
  • Adamyno: Szerintem leírhatod a bunyós sztorit :D (2010.04.30. 16:40) Mikor jövünk!?
  • Adamyno: Mit jelent az, hogy viccesen? Felügyelő bizottság tagja voltam és nem kívánom kommentelni a történ... (2010.04.20. 22:35)
  • Adamyno: Így van :) (2010.04.10. 02:13) Nincs sok időnk...

Igen tisztelt (főleg fiatal) honfitársaim!

2010.04.10. 01:56 :: Adamyno

Mivel kampánycsend van, ezért senkit sem akarok rábeszélni semmire, hogy melyik pártra szavazzon, de bizonyos dolgokat mégis le kell írnom. Első és legfontosabb dolog, hogy bármi legyen is, vasárnap mindenképpen el kell menni szavazni! Az életünkről döntünk. Mi, fiatalok: a jövőnkről. Hogy lesz-e szebb jövő vagy sem. Talán nem kell ecsetelnem, hogy mi lesz, ha nem.

Szeretném, ha egy valami tudatosulna mindannyiunkban: ez nem csak egy szavazás. Ez a szavazás. Sokan mondják, hogy Isten elfordult ettől a nemzettől. Viszont van egy olyan mondás, hogy "Segíts magadon, az Isten is megsegít." Hát hogyan segíthetett volna jobban meg bennünket, mint egy Jobbikkal és egy ilyen lehetőséggel? Egy választással... Itt a lehetőség. Egy Isten adta lehetőség! Végre véget vethetünk minden eddiginek, ami a magyar nemzetnek ártott. Meghúzhatjuk végre azt a csíkot! 2010-ben végre lehet igazi rendszerváltás! Mégegyszer leírom: ez egy Isten adta lehetőség! Ő megtette, amit lehetett. Felajánlotta. A mi dolgunk, hogy élünk-e vele. A maradék időben minden perc számít! Az életünkről van szó, mivel 4 év alatt a kormány tagjai azt csinálnak amit akarnak, olyan törvényeket hoznak, amiket akarnak, az állami szerveket, a rendfenntartó szerveket, iskolákat, közintézményeket, mindent irányítanak! Kivéve, ha élünk a lehetőséggel... ezzel az Isten adta lehetőséggel.

Szeretném, ha mindfenki észrevenné, főleg az idősebbek, hogy egész eddigi életében kihasználták, egy élő zombi volt, aki csak a renszert szolgálta. Szó szerint ki szipolyoztak bennünket, már el vették mindenünket, az életünk is már csak hivatalosan, papíron létezik. Ne higgyétek el azt a sok vádat, amit hazug szájak kiabálnak, az alvilág sötét árnyáka jár mellettük mindig! Nézzétek meg, mikor nevezi a csaló a csalót csalónak, vagy éppen a tisztességes embert! Ha azt szeretnénk, hogy a tisztességes ember békében élhessen az ilyen csalóktól és gyilkosoktól mentesen, akkor élnünk kell a lehetőséggel!

Nem szólhat közbe sem időjárás, sem egyéb személyes problémák. Vasárnap lesz fél napunk leadni a szavazatot! Mindenki gondolkodjon el nagyon mélyen az elmúlt időkről, hogy mit műveltek vele, a családjával és a számára esetleg idegen határon túli magyarsággal. Kik tették ezt és kikkel összejátszva? Ezek után gondoljunk bele mélyen, hogy mit szeretnénk a jövőben és ennek fényében induljunk el szavazni.

A demokráciát, a szavazás rendszerét, ezt az eszközt emberek találták ki. Olyan emberek, akiknek az érdekük a többi ember megvezetése, megosztása és ezáltal az irányítás. Aki tiszta lélekkel, emelt fővel és egyenes gerinccel bemegy vasárnap a szavazó helyiségbe, és józan gondolkodással és egykis isteni segítséggel a megfelelő helyre jelöl, (az a bizonyos lehetőség, ami most adott) akkor azoknak az embereknek - akik ezt az egészet kitalálták, és úgy gondolták, hogy ebben az országban majd tökéletesen fog működni és majd csak nekik hozza a hasznot - azoknak egy akkora arcon csapás lehet, hogy végre felébrendnek ők is és megtudják, hogy a magyar nemzettel nem érdemes ujjat húzni!

Hogy ez után mit tesznek, az már az ő dolguk. De ha ez nem sikerül, és nem lesz kellő számú tiszta ember, aki még megmentheti ezt a hazát, akkor előfordulhat, hogy nem érdemes belátható időn belül egy újabb ilyen lehetőségre várni. Én bízom abban, hogy megvan az elég ember. Talán darab számra pontosan, és talán minden egyes ilyen egyenes gerincű, tiszta magyar ember kell hozzá, de megcsinálhatjuk. A lehetőség most adott!

Nem tudjuk, mi lesz később! A fiatalok talán érzik. A felnőttek inkább már belenyugodtak, hogy nem lesz jobb, és ezen senki nem változtathat. Soha nem adhatjuk fel! Ez egy olyan lehetőség, ami ezidáig még nem volt. Ez már régen nem a politikáról szól... életről vagy halálról. Egy egész nemzet sorsáról. Ennyire mélyen, ekkora válságban talán még soha nem voltunk, mint most. Ne akarjunk a nyugat szintjére süllyedni, mert az nem lesz jó nekünk!

Remélem, senki nem akar egy olyan világot, ahol szó szerint mindenki egyforma. Egyforma hajjal, egyforma ruhával, egyforma nemekkel, egyforma kevesen, és EGYFORMÁN RABSZOLGÁK!

A nyugattal együtt, EGYFORMÁN ide tartunk, ha most nem változtatunk!

Valaki bele gondolt már csak abba, hogy 20 év alatt erkölcsileg és gazdaságilag hova jutottunk? És ha így megy tovább, hova jutunk? Van ennél lejjebb? Gazdaságilag talán már nincs...
És erkölcsileg? Tudjátok mi van egy háborús övezetben? A katonák hogyan szereznek ételt, piát, nőt? Nem kell messzire menni. Ha így folytatjuk, akkor csak pár évet előre az időben és kiderül. A rendőrség megszűnt létezni. Pártőrség van. Ha nincs rend, az őket már nem zavarja. Az se zavar senkit, ha az utcán ártatlan emberek vére folyik, az se fog senkit zavarni, ha már nem csak az utcán, hanem minden második házban... Az viszont, ha valaki a hatalom ellen szót emel, már zavaró tényező. Terrorista, és be kell zárni vagy agyon kell veretni, esetleg valamilyen módon eltüntetni...

Az üzleti érdekek mindig is előrébb álltak az emberi érdekeknél. Ebben a rendszerben. Ha élünk a vasárnapi lehetőséggel, akkor viszont változtathatunk.

Csak rajtunk múlik. Ahogy fentebb is írtam, a maradék idő minden percét ki kell használjuk, és egy dolog létezhet csak előttünk: a hazánk sorsa és ezzel együtt a saját jövőnké is!

Amikor az óra este 7-kor kattanik, akkor mindenki gondoljon bele mélyen abba, hogy ez most a halál vagy pedig az élet kattanása volt. Mit tettünk azért, hogy az új élet kattanása legyen? Meg tettünk-e ezért minden tőlünk telhetőt? Még van idő, hogy az a kattanás az élet kattanása legyen. Nekem, illetve nekünk, akik a szavazatszámláló bizottságokban vagyunk, az a kattanás nagyon súlyos kattanás lesz. Nagyon remélem, hogy nem csak mi, hanem minden ember érzi ennek az egyetlen kattanásnak is azt az elképesztően nagy súlyát!

Ezzel a pár szóval szeretnék minden kedves honfitársamat buzdítani arra, hogy vegyen részt a szavazáson, éljen az Isten adta lehetőséggel és emelt fővel, tiszta lélekkel adjuk meg ennek a szolga sorba taszító rendszernek az utolsó kegyelem döfést! Ez után pedig minden erőnkkel azon legyünk, hogy a romokat eltakarítsuk és egy új, szebb magyar jövőt építsünk, akkor már jelen időben!

A maradék néhány órában ehhez adjon az Isten mindenkinek jó erőt és egészséget!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szellelszemben.blog.hu/api/trackback/id/tr1001908895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása