Széllel Szemben

Magyarok a magyarokért... szellelszemben@gmail.hu Főszerkesztő: -SakMatt Szerkesztők: -Adamyno -FireProof -Ginfoka

Szavazás

Friss hozzászólások

  • Tekes: Ordas baromság úgy, ahogy van! Viccnek jó, csak az a baj, hogy egyes "hígmagyarok" komolyan veszik... (2013.08.23. 23:21) VILÁGSZENZÁCIÓ - Magyar Piramist találtak!
  • fireproof: youtube embened kódot bemásolod a szövegedbe ahova a vidit akarod, kijelölöd és Forráskódot benyom... (2010.05.03. 10:10) Május 1. - Nemzeti ellenáláls
  • Adamyno: Szerintem leírhatod a bunyós sztorit :D (2010.04.30. 16:40) Mikor jövünk!?
  • Adamyno: Mit jelent az, hogy viccesen? Felügyelő bizottság tagja voltam és nem kívánom kommentelni a történ... (2010.04.20. 22:35)
  • Adamyno: Így van :) (2010.04.10. 02:13) Nincs sok időnk...

Május.1 - Jobbik majális.

2010.05.02. 23:03 :: fireproof

Megpróbálom leírni a Jobbik majálissal kapcsolatos élményeimet, de nem ígérek semmit! :D

Május 1. Hajógyári sziget Jobbik majális. Körübelül 13 óra magasságban érkeztünk meg a majálisra 3 „salátás” társammal és 1 számomra addig ismeretlen sráccal. A rendezvényen találkoztunk még pár emberrel és elindultunk a FankaDeli koncertre. Bár nem néztem az órám de rövid felkonferálás után 13:30 körül Ferenc a színpadra lépet és rákezdett az ő kis "butáskodására". A koncertet társaimmal végigénekeltük és ahogy hallottam még jó páran. (még a "nagy rockerek" is örömmel hallgatták a koncertet). Szerencsére nagyon sokan összegyűltünk a koncertre. Miután vége lett a kb háromnegyed órás koncertnek elindultunk körbenézni. Körbesétáltunk az óriási területen. Mindenki válogathatott kedvére. Volt itt állatsimogató, családi akadálypálya lehetett lovagolni, íjjászkodni, régi játékokat játszani és még sok más mindent is lehetett csinálni természetesen ingyen, hiszen ez az egész nem a pénzről szólt. Megszámlálhatatlan kézműves és egyéb sátor volt felállítva. Séta után eléggé kiszáradtunk ezért meglátogattuk a sörsátrat is ahol egy kis nedűvel feltöltöttük magunkat. Azután jöttek még élmények de ezek nem a blogba valóak. (nem kell rosszra gondolni). Örömmel töltöttek el a pokrócon ebédelő családok, a fajátékokkal játszó kisgyerekek, a kulturáltan viselkedő emberek, hogy tudtunk vigyázni a minél kevesebb szemét szétdobálására és, hogy részeg embert sem igazán láttam.

Ennyi jutott hirtelen eszembe, köszönöm, hogy elolvastátok.

Szebb Jövőt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szellelszemben.blog.hu/api/trackback/id/tr861969927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása