Széllel Szemben

Magyarok a magyarokért... szellelszemben@gmail.hu Főszerkesztő: -SakMatt Szerkesztők: -Adamyno -FireProof -Ginfoka

Szavazás

Friss hozzászólások

  • Tekes: Ordas baromság úgy, ahogy van! Viccnek jó, csak az a baj, hogy egyes "hígmagyarok" komolyan veszik... (2013.08.23. 23:21) VILÁGSZENZÁCIÓ - Magyar Piramist találtak!
  • fireproof: youtube embened kódot bemásolod a szövegedbe ahova a vidit akarod, kijelölöd és Forráskódot benyom... (2010.05.03. 10:10) Május 1. - Nemzeti ellenáláls
  • Adamyno: Szerintem leírhatod a bunyós sztorit :D (2010.04.30. 16:40) Mikor jövünk!?
  • Adamyno: Mit jelent az, hogy viccesen? Felügyelő bizottság tagja voltam és nem kívánom kommentelni a történ... (2010.04.20. 22:35)
  • Adamyno: Így van :) (2010.04.10. 02:13) Nincs sok időnk...

Politikai bűnözők

2010.04.09. 21:42 :: ginfoka

 

Csak azt támogasd, aki személyes garanciát ad, hogy ha hatalomra kerül, és nem ígérete szerint képvisel, a választok (nem a tagság, mert a kettő nem ugyanaz) 90 napon belül visszahívhatják. Ehhez a Sztálini Alkotmányt kell módosítani! Sokan szépeket és mindent ígértek. HAZUDTAK!
20 éve az országunk legkártékonyabb része a parlament, nem a cigányok.
Bűnözőket ne, csak a Parlementen kívüli indulókat támogasd! Már 20 éve a győztes pártok "elitje" mindig hátat fordított a választóinak. FIDESZ után az MSZP valamiért győzött!
Azért akarnak ismét Belügyminisztériumot, hogy újból minden egy kézben legyen, és ne derülhessenek ki ilyenek, mint pl. a felső irányítású cigánygyilkosságok (Rendőrség/NBH)?
Gyurcsány és Orbán nemrég titokban 2-szer is találkoztak, hogy egyeztessenek. A titkosítási lehetőségeket ismét még jobban megkönnyítették a bűnök eltakarására is. 2/3-os törvény.
A TV-k, újságok stb. csak a pénzemberek kezébe vannak. Így becsületes politikusok és a mondanivalójuk nem jut el az emberekhez. Mi magyarok - ha előszörre nem is -, de ötödjére már el hisszük, amit belénk magyaráznak. Így vagyunk félrevezetve!!!
A Parlament 80%-a egyének gazdasági érdekközössége, ezért akarják, hogy 4 évig bármit tesznek elmozdítatlanok legyenek (Orbán is)?                Szavazó Birkának néznek minket!
Annyi állami hitelünk van, hogy a kamatokat tudjuk fizetni. A tőkét 10 év múlva kell.
Ők fönt eldöntötték, hogy a FIDESZ 2/3-dal fog győzni, hogy más ne szólhasson bele!
Sok autópályát az MSZP épített főleg a FIDESZ földjein és kőbányáiból. Így lett ez nálunk a világon a legdrágább. Horvátországban - a hegyekben - 700 millió Ft/km (pedig ott is van korrupció) nálunk majd 3000millió Ft/km, sokkal kedvezőbb területen!   700-km készült el!
Felfoghatatlan pénzmennyiség tűnt el. Ezt mi és utódaink fizetjük!! Hihetetlen, de így van!!
Porhintés csak: BKV- és a Zuschlag ügy, az autópálya építés egy kilométeréből, a vasútvonalak bezárása miatti megtakarítás pedig az autópálya építés két kilométerén eltűnt pénzből kitelt volna
MSZP-FIDESZ közösen az olajbűnözésben (most is valójában azok a személyek irányítanak)?
Az Orbán kormánynál: Pintér belügyminisztersége alatt „öngyilkos” rendőrök, az Olajbizottság elé idézett majd 100 nem politikus tanúból több mint 90 „eltűnt” (a pontos szám Államtitok része- és még sok bűn 85 évig), hogy a felelősök unokái is nyugodtan élhessenek a javakból?
Gripen és Combino:- a sok közös nagy „ügy” közül:- még a gyártók is firtatták az adóparadicsomokba és hajléktalanok számláira utalt pénzeket.                              De itthon minden rendben van?
Ez így megy most is, amiben az „elit” még gátlástalanabb.         Ők lopják a jövőnket.
A nyugdíjakat tényleg mindegyik emelte, de kevesebbet ér!!!
25%-os ÁFA és egyéb adóterhek.   Sehol nincs annyi sarc, mint nálunk.
Bűnözőktől soha ne várjon irgalmat az ország!
ADD TOVÁBB, HA TUDOD!
Hozzáfűznivalóm nincs, minden magáért beszél, tessék véleményt nyílvánítani :)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szellelszemben.blog.hu/api/trackback/id/tr501908421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása