Széllel Szemben

Magyarok a magyarokért... szellelszemben@gmail.hu Főszerkesztő: -SakMatt Szerkesztők: -Adamyno -FireProof -Ginfoka

Szavazás

Friss hozzászólások

  • Tekes: Ordas baromság úgy, ahogy van! Viccnek jó, csak az a baj, hogy egyes "hígmagyarok" komolyan veszik... (2013.08.23. 23:21) VILÁGSZENZÁCIÓ - Magyar Piramist találtak!
  • fireproof: youtube embened kódot bemásolod a szövegedbe ahova a vidit akarod, kijelölöd és Forráskódot benyom... (2010.05.03. 10:10) Május 1. - Nemzeti ellenáláls
  • Adamyno: Szerintem leírhatod a bunyós sztorit :D (2010.04.30. 16:40) Mikor jövünk!?
  • Adamyno: Mit jelent az, hogy viccesen? Felügyelő bizottság tagja voltam és nem kívánom kommentelni a történ... (2010.04.20. 22:35)
  • Adamyno: Így van :) (2010.04.10. 02:13) Nincs sok időnk...

VILÁGSZENZÁCIÓ - Magyar Piramist találtak!

2010.04.01. 20:51 :: sakmatt

Világszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán, ám sem a Blikk, sem a Retekklub, sem a Telaviv2 nem számolt be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbe szabott régészeti felfedezés. A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették. A hüledezéskeltő hír röviden ismertetve a következő: a szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak a szláv kutatók, s már egyértelműen azonosítottak húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely-magyar ABC jeleinek vonásaival. A helyi régészek azonnal kapcsolatba léptek a rovásíráskutatás honi mestereivel, nemsokára pedig megindul a rendkívüli izgalmat, s talán historikus paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás. Remélhetőleg nem fogják elhallgatni, eltüntetni a valós eredetünket ország-világ elé táró, kárpát-medencei életterünk ősiségét bizonyító táblákat és rovásmaradványokat a szélsőséges globális eszmeiség jegyében cselekvő főideologizátorok csicskacsatlósai. 

Ősink legnagyobb fennmaradt csodája: a hun-magyar Nap Piramis Boszniában

A monumentalitásával szemeket lenyűgöző Kínai Nagy Fal alig több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek, s a Stonehenge kövei is csak maximum pár évszázaddal idősebbek Egyiptom csodáinál. A mi pompázatos piramisunk azonban közel 30.000 évet ver az összes előbb felsorolt földi remekre, ami egyenesen lenyűgöző, nemzeti büszkeségünket sokszorosára duzzasztó adat. A nonplusszultra pedig a megtalált rovásírás kora. A hivatalos, vaskalapos és megamaterialista “tudomány” szerint a legrégebbi ísmert írás Mezopotámia területéről származik, s az i.e. IV. évezred végén, avagy az i.e. III. évezred elején alakulhatott ki. Erre előkerül egy amazoknál majd tízszer ősibb székely rovásírás… atomcsapásszerű pofon lehet ez a finnugor blődlit szajkózók számára éppúgy, ahogy a “majomemberes”, “Mezopotámia az első civilizációs” sületlenségeket sulykoló mesekutatók lelkületének is. Ismét a vadliberális körökben csak “sumerpárthus nagymagyaroknak” csúfolt tudós hazafiak igazsága bizonyosodott be a ténynek hazudott műanyag agylúgozó elméletkupacok ellenében! Félő azonban, hogy a mai liberális nevelés atyaúristenei elhallgatják ezt a szenzációs felfedezést.

A legrégibb ismert földi írás!

Ha valamikor a Jóisten kegyelméből igazi nemzeti kormány kerül majd sokat szenvedett Magyarországunk élére, akkor az első feladatai egyikeként kell majd a történelemoktatást korrigálnia, hogy a műveletlen retekklubita rétegek ne fitymálhassák többé le ezt a neoliberálanarchista szavakkal élve “kurva országot”. Ne a kétszáz éves mammonimádó multikultifellegvár, a tenyérbemászó antihumánus törtetés Mekkája, a háború- és terrorpárti USA legyen a példa gyermekeink előtt “demokratikus és modern” berendezkedésével, sokkal inkább őseink ideológiája és remekei! Vona Gábor történész végzettségű személy, így remélem kulcskérdésként fogja kezelni a problémát. Szeretném, ha a magyar őstörténet nem Árpádnál, esetleg az “uráli őshaza” felemlegetésénél kezdődne, hanem a Kárpát-medence hungár életterének ősiségénél. Szeretném, ha a históriaoktatás szempontjából fontos tankönyvek címoldalán a Nap Piramis, valamint a rovásírás virítana, s ugyancsak ezen magyar csodák ismertetésével kezdődne a történelemtanítás a fiatal magyar gyerekek számára. Várom a Nap Piramis kutatásának újabb eredményeit, s bízom továbbra is a szebb magyar jövőben!



 forrás: http://egymagyar.blogspot.com/2010/03/vilagszenzacio-latott-napvilagot.html

28 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szellelszemben.blog.hu/api/trackback/id/tr201887842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adamyno · http://montineni.ath.cx 2010.04.02. 01:51:20

Nincsenek róla valahol képek? A talált írásokról...

sakmatt 2010.04.02. 11:47:27

@Adamyno: VAnnak képek! De itt egy 2 részes dokumentum film róla: www.youtube.com/watch?v=ZVq8u5SkrHs

phonixCMXLI 2013.08.18. 13:29:31

Orbánkori emlékek vannak benn ?
Niincsee nek ???
akkor ezek csupán láz(ár)álmok

wadmallatz 2013.08.18. 21:24:06

totálabszolúttermészetes! a hunok, aza avarok, a parthusok, a szkíták..MINDENKI magyar vót!!!!

Da Real Knee Grow 2013.08.19. 10:29:32

Még akkor is ha igaz ez a "hír", ettől szerinted milyen élet-színvonalbeli változás éri Gizi nénit Tápiószentfinghalmán?
Van egy mondás, miszerint az a nemzet, mely a múltjából él, nem nagyon rendelkezik jövővel.
És még ti köszöntgetitek egymást, hogy szebb jövőt?
Fingotok nincs a jövőről, csak vájkáltok a múltban, mint a proktológus a Gizi néni seggében.
Piramis Boszniában...
Menjetek foglaljátok "vissza"!

Nephin 2013.08.19. 12:54:07

Pedig a múlt héten nem is volt olyan meleg... :D

Lipták Gergő 2013.08.19. 13:20:10

Ez valami bődületesen nagy faszság. XD
Már csak azért is tudom hogy az
Mert speciel pont ezekről a piramisoktól tartottam az őskoros oktatómnak beszámolót.
Van egy konkrét könyvem is ami erről szól.
Elmondom hogy hány helyen vérzik a sztori.

1. és legfontosabb: Az ún. "székely-magyar" rovásírást, a 15. században találta ki egy pap Erdélyben. Egy teljesen mesterséges nyelv, semmi ősisége nincsen az ég egy adta világon, kb. olyan kaliberű mint az Esperanto, csak annál régebbi egy kicsivel.
De nem emlékszem pontosan lehet hogy a 16. században. Erre most nem mernék esküdni de valahol a 15-16. században.

2.: Semmi közünk a hunokhoz. Így minket a hunokkal egy lapon emlegetni és olyat leírni hogy "hun-magyar", ilyen kontextusban, fertelmes idiotizmusra és tudatlanságra vall. Aki ilyet leír azt én személy szerint büntetném.

3.: Azok az írások amiket emlegetnek közel sem írások. Néhány bevésett vonal egy kőben, semmi több. Igen, kicsit mintha hajazna rovásjelekre, de ez nagyon kevés, mivel jelenleg még az Avar rovásjelek sincsenek megfejtve, így azt kijelenteni hogy ez "magyar" rovásírás, szintén irgalmatlan nagy retardáltság.

Végül 4.: A cikk szerzője egy igazi tudatlan, a témához közel sem értő, beteg pöcs.

Attila Lór 2013.08.19. 19:35:53

@L. A Kárpát-medencében a legkorábbi, eredetiben megmaradt, hiteles ásatáson előkerült, a székely írás jeleivel (azok előzményével) írt és (a szójelek ismeretében) jól elolvasható írásemlék a szentgyörgyvölgyi tehénszobor 7500 éves felirata, amely ma a Magyar Nemzeti Múzeum régészeti kiállításán látható.
Ezt a Wikipédiából másoltam ide...

Tom Benko 2013.08.19. 21:07:11

@Attila Lór: Biztos, hogy a Wikipédiából, nem a Hungaropédiából? Ott tudnak ilyeneket fapofával, meggyőződéssel előadni. 7500 éve még külön magyar nép se volt...

piszt-ráng 2013.08.20. 08:02:57

@Attila Lór: E NAGYMAGYAROKNAK nem jut eszükbe,hogy egy írástudatlan nép átveszi az írni tudó írásjeleit.:-( Ha lenne eszük akkor... Szerencse.hogy kevesen vannak.

Jónás László 2013.08.20. 13:48:15

Kedves Lipták Gergő!
Te már ekkora szaktekintély vagy a témában,hogy ilyen kinyilatkoztatásokat mersz tenni? A hozzászólásod hangneme egyszerűen elfogadhatatlan,és bár én sem értek egyet a cikk szerzőjével, azt hiszem túlerőltetted magad a sok tanulással.

Geena007 2013.08.20. 15:43:05

@Da Real Knee Grow: Kit érdekel Gizi néni??? Totál más a téma, amely sokkal fontosabb! "Szebb jövőt!"??? Hol köszönnek így, valami nagyon más csatornát nézel!

Geena007 2013.08.20. 15:43:41

@Lipták Gergő: Szerintem írd újra a könyvedet, mert sajna egyik pont se stimmel!

Geena007 2013.08.20. 15:49:15

@Tom Benko: Az teljesen mind1, hogy más volt a név, de a legősibb nép a magyar, honfoglalás előtt már kétszer jártak itt!

Tom Benko 2013.08.20. 19:45:34

@Geena007: Sőt, a Kárpátokat is ők szarták... Valami forrást mutass erre nekem! Jelzem, a blikk-színvonalú oldalak nem lesznek jók, annál inkább a történészeti folyóiratok és azok netes megfelelői.
Nem mellékesen az említett négy pontból az első három nagyon is alátámasztott kijelentés.

Lipták Gergő 2013.08.20. 22:11:31

@Jónás László:
Kedves László
Milyen "ekkora" kinyilatkoztatást? Milyen szaktekintély? XD Csupán leírtam hogy hány helyen vérzik a sztori. Ennyi. Ha neked ebből már az jön le hogy én szaktekintély vagyok akkor sajnos félreértelmezed a szaktekintély kifejezés fogalmát. Nagyon sajnálom de bőven fosok a hozzászólásom hangnemére, amikor ilyen mérvű eszetlen marhaságok terjengnek a neten, mert ezek már vérlázítóak.

Lipták Gergő 2013.08.20. 22:23:17

@Geena007:

XD Ahogy látom az értőolvasással is vannak bajok. Nem azt írtam hogy az általam írt könyv, hanem hogy van egy könyvem erről a témáról. Amit egyébként a boszniai ásatások vezetője írt. Az általam felhozott pontokról meg annyit, hogy mindegyik - a cikkel ellentétben - a jelenlegi tudományos álláspontoknak megfelelő információ, tudományosan alátámasztva. Ha nem hiszed járj utána. Csak ne az ilyen csőlátású, hozzá nem értő, elvakult "nagymagyarok" egyikét kérdezd meg, mint aki a cikk írója is, mert akkor hülyébben fogsz meghalni mint ahogy születtél...

Geena007 2013.08.20. 22:52:38

Lipták Gergő: Hát bizony tényleg vannak bajok az értőolvasásoddal. Tökéletesen bizonyítja, amit írtál. De hát ez van :-)

Geena007 2013.08.20. 22:56:34

Tomika: Ezek szerint Te a Blikkből szerzed az infóidat, mert én vallási és egyéb történészektől, de hát ez a műveltségi különbség :-D Azt hiszem én nem tartozom magyarázattal Neked, ahogy senkinek se, hisz ki lennél te? Viszont nagy vagdalkozásodat semmivel nem tudtad te eddig alátámasztani! Komolytalan!

Geena007 2013.08.20. 22:59:25

Javaslom a "szakértőknek" a további kutakodást a témában, hátha összejön, minden megtalálható tökéletesen :-)

Tom Benko 2013.08.21. 00:59:25

@Geena007: Ennek fuss neki még egyszer, cicabogár! Én nem a blikkből szerzem, vannak lényegesen komolyabb források is, remélem, ismered őket. Amúgy alátámasztanom nem is nekem kell, mert nem én állítok. És de, magyarázattal tartozol, pont emiatt.
Apropó, kik azok a vallási történészek?

Geena007 2013.08.21. 08:40:54

Jaj Istenkém :-))))))))))) Háhh!! Javaslom fentiek újra elolvasását, hátha sikerül...!

Geena007 2013.08.21. 08:42:23

Remélem sikerül a megértése, ha nem, az se baj, ilyennek is kell lennie! Továbbiakban sajna ilyenre nincs időm :-)

Lipták Gergő 2013.08.21. 11:14:32

Mindegy. A lényeg hogy a Kárpátokat is a magyarok szarták. Alátámasztás: Mert hát olyan szép barnán virítanak a domborzati térképen.

Tekes 2013.08.23. 23:21:22

Ordas baromság úgy, ahogy van! Viccnek jó, csak az a baj, hogy egyes "hígmagyarok" komolyan veszik és hiszik! Kár velük vitatkozni! A vakhit és a tudomány kizárják egymást!
süti beállítások módosítása