Széllel Szemben

Magyarok a magyarokért... szellelszemben@gmail.hu Főszerkesztő: -SakMatt Szerkesztők: -Adamyno -FireProof -Ginfoka

Szavazás

Friss hozzászólások

  • Tekes: Ordas baromság úgy, ahogy van! Viccnek jó, csak az a baj, hogy egyes "hígmagyarok" komolyan veszik... (2013.08.23. 23:21) VILÁGSZENZÁCIÓ - Magyar Piramist találtak!
  • fireproof: youtube embened kódot bemásolod a szövegedbe ahova a vidit akarod, kijelölöd és Forráskódot benyom... (2010.05.03. 10:10) Május 1. - Nemzeti ellenáláls
  • Adamyno: Szerintem leírhatod a bunyós sztorit :D (2010.04.30. 16:40) Mikor jövünk!?
  • Adamyno: Mit jelent az, hogy viccesen? Felügyelő bizottság tagja voltam és nem kívánom kommentelni a történ... (2010.04.20. 22:35)
  • Adamyno: Így van :) (2010.04.10. 02:13) Nincs sok időnk...

Tényői mészárlás: Igazság!(?)

2010.04.01. 17:47 :: sakmatt

 Bizonyára sokan hallottak a Tényői család gyilkosságról. Egy négyfős család tagjait találták meg holtan a Győr-Moson-Sopron megyei Tényő községben. Az édesanya 36 éves, az édesapa 37 éves, a gyerekek öt- és nyolcévesek voltak. A rendőrség nem rég sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az apa ölte meg feleségét és gyermekeit, majd öngyilkos lett. Bizonyára ti is megkaptátok ezt a levelet, vagy olvastátok egy hírportálon, melyben az ál hogy igazából roma gyilkosság történt.

Katt a "Tovább"-ra

 1.

"Ide társul a mai napon tudomásomra jutott információ, miszerint a rendőrség felülről "szájzárat" kapott, és ragaszkodnia kell a családapa ámokfutását felvázoló sztorihoz. Ugyanis informátorom győri rendőrségi forrásra hivatkozva állította, hogy Tényőn, kedden, igen nagy valószínűséggel cigányok által elkövetett rablógyilkosság történt, és ezt a bűncselekményt, de leginkább az elkövető(k) személyére(eire) utaló adatokat fű alatt kell tartani, tekintettel a választások közelségére, ugyanis egy ilyen esemény nyilvánosság elé tárása robbanásszerűen a ...... megerősödését vonja maga után ebben a régióban, ugyanúgy, mint Kelet-Magyarország nagy részén, és ez akár eldöntheti a választásokat is."
2.

"Egy sebész ismerősöm elmondta, hogy a kórházukban dolgozó patológus kollégáival kielemezték a tényői híreket és a következőkre jutottak: Tételezzük fel, hogy egy ember képes baltával kiirtani két kislányát és feleségét, tehát elborult az elméje. Ebben az esetben az még elképzelhető, hogy többször mellkason szúrja magát, az is elképzelhető, hogy ezek után felvágja a csuklóján az ereket, de amiről ezek után szólnak a hírek, az elképzelhetetlen.

Amennyiben valaki többször mellkason szúrta magát az nem fog vigyázni, mikor az ereit vágja föl, bizonyosan megsérti a csuklóját mozgató izmokat és inakat is. Az elképzelhető, hogy nem érzi a fájdalmat, mert a szervezet által beindított vészreakciók blokkolják a fájdalomérzetet, de az elképzelhetetlen, hogy ezek után beindít egy benzinmotoros fűrészt.

A fűrész beindításához nemcsak egy meghatározott műveleti sorrendet kell betartania, de az átvágott izmokkal, inakkal lehetetlen megtartani a berántáshoz. Arról nem is beszélve, hogy a vér minden bizonnyal ráfolyna a fűrészre, síkossá téve azt.

Ez akkor is megnehezítené a berántást, ha nem lenne sérült a keze. A továbbiakban vázolt események pedig a teljes képtelenség határát igen csak átlépik. A rendőrség szerint a motoros fűrésszel először elvágta a lábát, majd fejéhez emelte, de a koponyáját nem tudta átfűrészelni, de ezek után van annyi ereje, hogy elvágja vele saját torkát. Akik láttak már láncfűrésszel okozott lábsebeket, azok tudják, hogy iszonyatos roncsolást végez. A láb bármely részét találja el, szinte bizonyosan a földre kerül a sérült.

Itt a hivatalos verzió szerint szét akarta fűrészelni a fejét, majd végül a torkát sikerült felvágnia.

Az orvosok véleménye szerint, a hírekben közölt információk alapján egyértelműen kijelenthető, hogy az ÖNKEZŰSÉG KIZÁRHATÓ!!!"
 
Több ember is állította, hogy a környékbeli cigányok rendszeresen fosztogatják az udvarokat, a füstölőhelyiségeket és ólakat, és senki nem mer ellene tenni semmit. Meg vannak félemlítve.
Van benne valami. Mindenki tudja, hogy a kormány bármit meg tud tenni a Jobbik győzelem elérése ellen.
 
Elgondolkodtató.
 
 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szellelszemben.blog.hu/api/trackback/id/tr311887433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adamyno · http://montineni.ath.cx 2010.04.02. 01:48:53

Én, személy szerint elképzelhetőbbnek tartom az idegenkezűséget annál, mint amit a média sugárzott. Persze ez már sajnos nem segít szegényeken. Nehéz felfognom, hogy 2010-ben a 21. században egy ilyen szinten tart a magyar nép. Hogy engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen állatok éljenek közöttünk?

sakmatt 2010.04.02. 11:48:59

@Adamyno: Ezaz..De hát mi "rasszisták" vagyunk, mert elismerjük hogy van cigánybűnözést...

Zoli182 2010.04.06. 09:12:19

Én ezt annyira nem tudom. De azért nem kell mindent a C-kre fogni. Persze nyugodtan hiszen ők is mindent ránk fognak :@
süti beállítások módosítása