Széllel Szemben

Magyarok a magyarokért... szellelszemben@gmail.hu Főszerkesztő: -SakMatt Szerkesztők: -Adamyno -FireProof -Ginfoka

Szavazás

Friss hozzászólások

  • Tekes: Ordas baromság úgy, ahogy van! Viccnek jó, csak az a baj, hogy egyes "hígmagyarok" komolyan veszik... (2013.08.23. 23:21) VILÁGSZENZÁCIÓ - Magyar Piramist találtak!
  • fireproof: youtube embened kódot bemásolod a szövegedbe ahova a vidit akarod, kijelölöd és Forráskódot benyom... (2010.05.03. 10:10) Május 1. - Nemzeti ellenáláls
  • Adamyno: Szerintem leírhatod a bunyós sztorit :D (2010.04.30. 16:40) Mikor jövünk!?
  • Adamyno: Mit jelent az, hogy viccesen? Felügyelő bizottság tagja voltam és nem kívánom kommentelni a történ... (2010.04.20. 22:35)
  • Adamyno: Így van :) (2010.04.10. 02:13) Nincs sok időnk...

Beszámoló (?)

2010.04.03. 02:40 :: Adamyno

A mai (illetve már tegnapi) nap csúcspontja talán a FankaDeli előadás volt. Egyébként sem volt egy bonyolult nap. Délután lejött hozzánk a jobbikos képviselőjelölt, ők rakták ki az oszlopokra a nagy faroslemezes plakátokat, én pedig kaptam egy nagy adag országos szóróanyagot. Majd kiszórjuk. Műszakilag kicsit helyrehoztuk a gépsárkányt (automobile :), mert kiégett a bal első tompított, olajellenőrzés, fékfolyadék, hűtőfolyadék... szokásos dolgok. Indulás a haverokért, aztán irány Fonyód.

Az ottani jobbikosok már számomra ismerősek voltak, mert találkoztam már velük fórumon is, beszélgettem is néhányukkal. Úgy volt, hogy a képviselő Úr is majd eljön Feri előadására, de ők még Lengyeltótiban és környékén plakátoltak, már nem értek oda...

Szerintem azért így sem voltunk kevesen. Legalábbis a helyiség befogadóképességéhez mérve. Nehéz az előadást összefoglalni. Egyrészt azért, mert szerintem minden szó fontos volt ami ott elhangzott. Gondolom, az időhiány miatt lett egy picit a dolog megsűrítve, mert láttam már egy ilyen előadást valahol az interneten, de az egy picit hosszabb volt. Ha jól emlékszem, a vimeo-n. 95%-ban abban is benne volt minden, ami itt elhangzott. Akit érdekel, szerintem inkább keresse meg a videót, vagy ha teheti menjen el inkább személyesen egy ilyen előadásra. Első hallásra csak a japán szabadköművesek leptek meg, mert még nem hallottam róluk, de itt is csak említés szintjén volt róluk szó. Később, mélyen belegondolva azért annyira mégsem meglepő. Miért pont ők maradnának ki belőle? Elég régóta létezik a dolog, volt elég ideje a "hatalomnak" bekebelezni a japánokat is.

A nyugdíjas dolgot a videóból nem értettem, de most megértettem, ahogy Feri magyarázta, és szerintem nagyon is igaza van. Akinek fizetése van, az sem fizetéses, tehát aki nyugdíjra jogosult, az sem nyugdíjas. Tiszteletlenség az idősekkel szemben. Nem is akármilyen...

A művi meddőség egy nagyon komoly dolog. Erről is esett szó, Feri talán ezt magyarázta legtovább, mivel ennek a dolognak van nagyon nagy szerepe abban, hogy a Kárpát-medence azé, aki tele szüli. Elsőre talán furcsának tűnhet ez a megfogalmazás, de valóban így van. Nem véletlenül mondja Fanka is az egyik számában, hogy azé a Kárpát-medence, akié a gyerek sereg. Bennünket nem atommal, nem bombával és fegyverekkel fognak kiírtani, hanem ilyen és ehhez hasonló módszerekkel, mivel a földünkre és a vizünkre fáj a foguk, ami így épségben marad. A művi meddőség intézménye egy olyan lehetőség, amivel önként dobják el az emberek a fajfenntartás, a gyereknemzés (vagyis életünk talán legfontosabb) képességét.
Nem elég, hogy van ez a lehetőség, hanem már 20 éve azt sugallják, hogy ez nekünk jó, nekünk erre van szükségünk. Talán ezért ez a féktelen "szexicizmus" is. Feri csak annyit mondott, hogy a pornó az nem akkora biznisz mint mondjuk az olaj vagy a fegyverek. Gondolom ezzel arra célzott, (vagy lehet, hogy mondta is csak most konkrétan nem emlékszem) hogy ezeket a filmeket, ezt az üzletágat azért hozták létre (igen, mondta is) szintén, hogy beléneveljék a férfiakba, hogy ők cask akkor férfiak, ha reggel a Juliskával este meg a Mariskával...

Sajnos manapság már a lányok is elég kapók erre, aztán itt jön szóba a fogamzásgátlás, ehhez meg már csak egy paraszthajszál a művi meddőség, hogy valaki él-e vele vagy nem.

Egy leány barátommal beszéltem ilyenekről, csodálkoztam is rajta, hogy megosztja velem efajta gondolatait. Azt mondta, hogy ő semmiképpen sem szeretne tablettákat szedni ilyen célból, legalábbis addig ameddig nincs annyi gyereke, amennyit szeretne, de utána is komolyan meggondolná, hogy beszedje-e ezeket a mérgeket. Már ekkor mondtam magamban, hogy hála Istennek, van még lány, aki így gondolkodik és ráadásul ezt tőle tudom személyesen. Büszke lehet rá a párja, hogy ilyen barátnője van ;) Aztán még hozzátette azt is, hogy a 3 tablettás módszert semmiképpen sem használná, és ő eiítéli ezt a dolgot.

Igazából itt a meddőség mesterséges kialakítása, vagy inkábba nagyszintű fokozása a cél, hogy minél kevesebb magyar gyermek lásson napvilágot. Erre ezek az ő módszereik, és az ivóvízben található fogamzásgátló anyagok, amiket a mai napig nem szűrnek a "csapból". Hogy kik ezek az "ők", arra talán rájöttetek már ti is. Annyiból jobb itt nekem talán falun (még), hogy nálunk nincsen még csatornázás és a csapvíz kutakból jön, amiben nincsenek ilyen anyagok. 1-2 éven belül ide is elér a csatornázás, szóval nem tudom mi lesz utána, csapvizet egyébként sem nagyon iszom, de a teát meg a levest azért nem ásványvízzel főzöm, de lassan lehet, hogy ez lesz, mert ha 4-5 napig csak teát, vagy csapvizet iszom (győrben), akkor nagyon-nagyon rosszul érzem magam. Nem tudom, mi a bajom, de amint megittam egy palack szénsavmentes ásványvizet, egyből jobban érzem magam, másnapra pedig elmúlik minden bajom. Az a fajta csapvíz -lehet, hogy hülyén hangzik- de olyan, mintha meginnám, de úgy ahogy van egy az egybe ki is jönne, tehát meg se ittam jóformán, vagy nem tudom. Nem lehet ezt így leírni. Amíg a nagypapám élt, kútvizet ittam, utána is egy jó darabig, utána csapvizet, de egy ideje elég klóros kb. 4-5 éve, azóta szinte csak ásványivzet iszom, és nagyon megérzem a különbséget. A városiak sokszor lehülyéznek emiatt, de szerintem ez csak azért lehet, mert ők hozzá vannak szokva, vagy el vannak tompulva, de ha egy hónapig lent élnének falun, friss levegőn, friss vízen, akkor szerintem ők is megéreznék a különbséget amikor visszamennének a nagyvárosba.

De térjünk vissza az előadásra. Szó esett még a kereszt szavunk eredetéről, a jobbik által javasolt só szórásos TV-székház "rombolásról" amivel igazából építünk, ha úgy vesszük, mert az ördög fészkének megsemmisítése szerintem a mi szempontunkból építésnek vehető. A  lisszaboni szerződésről volt még szó. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe, hogy milyen körülmények között, kik, és mit is írtak alá ezzel a szerződéssel... A művi meddőség, a különböző népcsoportok, nemzetiségek betelepítése és az EUROGENDFOR ebben a szerződésben van benne, ami már ránk is vonatkozik, mivel valakik a nevünkben aláírták.

Erről most nem volt szó az előadáson, de leírom csak így gondolatébresztőként, hogy kb. 800 ezer és 1millió közötti számú arab, néger és különböző nemzetiségű, fajú

[--Feri beszélt arról, hogy a nem zsidó a gój, a nem cigány a gádzsó, a magyar számára pedig nincsen semmi ilyen megkülönböztető szó, ami a "nem magyart" jelöli, pedig itt most pont egy olyan szóra lenne szükségem--]

embert fognak (ha jól tudom 2011-ben) egy év alatt betelepíteni Magyarországra, hogy az unión belül nagyjából homogén legyen az eloszlásuk, azaz mindenhova arányosan jusson. Egy év alatt annyi idegen, mint amennyi cigány van ebben az országban a születésem óta talán. Egy év alatt ugyanannyi!! Mellette itt van már 800 000 ?izraeli? ember, akiket a közelmúltban telepítettek kis hazánkba.
 Ha körülnézünk Európában, láthatjuk, hogy a balhét általában nem az adott állam őshonos polgárai csinálják. Nem ők lövöldöznek esténként, sőt nagyon nagyon sok helyen világos nappal is az utcákon, hanem ezek az emberek, akiket oda telepítettek. Nálunk lehet, hogy a cigány lop, lehet, hogy angyonveri a nénikét vagy megszúrnak valakit este az utcán, de ha egy nagyobb társasággal szemben találják magukat, akkor már nem annyira bátrak. Ezek az emberek, akiket ide akarnak telepíteni, nem csak éjszaka, és nem csak lopnak esetleg agyonvernek vagy késelnek, hanem ők fényes nappal az utcán éles automata lőfegyverekkel lövöldöznek, és nem hinném hogy megijednek egy több fős társaságtól. De ők valószínűleg nem is azok az emberek lesznek, akik a csatatéren a lövések közt szednék a kihűlt ágyúgolyót - ahogy Feri is említette a 48-asokat.

Szóval ez lenne a magyar jövő? Megyek tovább... az EuroGendFor (European Gendarmerie Force) Európai Csendőri Erők. Ezt is említette Feri, de nem lett részletesen kifejtve, gondolom időhiány miatt. Azért a lényeg szerintem elhangzott. Van egy olyan szervezet, amiben spanyolok, portugálok, franciák, olaszok, hollandok és románok vesznek részt. Az európai unión belül egy külön szerv irányítja, és bármelyik ország belügyeibe beavatkozhatnak, ami tudtommal eddig az EU alkotmányával ütközött, de ezek szerint ezt is megváltoztatták emiatt. Azt kell ez alatt érteni, hogy már ma (nagyjából fél éve) román csapatok Koszovóban állomásoznak és bármikor, bárhol bevethetők az EU-n belül. Megsehet, hogy a legközelebbi tüntetést már nem a magyar rendőrség fogja vízágyúval, könnygázzal és gumilövedékkel feloszlatni, hanem ez a szervezet fog beavatkozni, és minden bizonnyal sokkal brutálisabban, halálos áldozatokkal valószínűleg akkor már számolhatunk, ha ők megjelennek. Mivel a magyar rendőröket még úgy ahogy, de lehet vagy lehetne azonosítani, de egy olyan robotot, akiről azt sem tudjuk, milyen nyelven beszél, vagy melyik országból jött... nem hinném, hogy akármilyen számonkérés vagy azonosítás egyszerű feladat lenne akármilyen ügyben is. Ők éles lőfegyverekkel is rendelkeznek, és sokkal brutálisabb eszközeik vannak a vízágyúnál, de ebbe most ne menjünk bele... akinek van egykis képzelő ereje, talán látja maga előtt.

Biztosak lehetünk benne, hogy nem véletlenül hozták létre, és abban is, hogy nem a vidéki parasztember földjére fognak vigyázni a tolvajokkal szemben, mert ha ez lenne a dolguk, akkor már itt lennének az országban.

Az előadás végén vásároltam egy borítót a Magyarok Nyilai albumhoz és még ajándék CD-t is kaptam mellé, amit hazafelé fel is avattunk a lejátszóban :)

Feritől megkérdeztem, hogy meg ismer-e valamennyire, de ezek szerint a profilképem még nem lóg nála otthon a falon bekeretezve :D:D:D
Mondtam neki, hogy én vagyok a fórumról az Adamyno...
Mondta, hogy nyáron vár a táborba. Szívem szerint mennék is, csak lehet, hogy közbe szól a munka. Sajnos az egyetem nem olcsó mulatság, meg amúgy sem lenne pofám megtenni a szüleimmel, hogy nyáron ne menjek el dolgozni... De ettől függetlenül majd még meglátjuk. Addig még megnyerhetem a lottót - főleg, hogy nem is játszom - :D

Kb. kilenc körül hazaértünk, gyorsan segítettem egyik haveromnak valamiben, amit megígértem, aztán még este kiszórtuk az anyagot a faluban. Nagyjából éjfélre végeztünk, holnapra már csak a szomszéd falu maradt. Valakivel találkoztunk este és megkérdezte, hogy mit kapunk mi ezért? Mondtuk neki, hogy semmit. Kérdezte, hogy akkor miért csináljuk? Mert hiszünk benne, hogy ezzel is segítjük a nemzet előbbre haladását. Valami olyasmit mondott, hogy hát akkor úgy legyen fiúk!

Este beszéltem még a helyi képviselő jelöltünnkel és kiderült, hogy szeredán (direkt így írtam) lesz a szavazáshoz a felügyelő bizottsági eskütétel, ezért úgy döntöttem, hogy nem megyek vissza a héten az egyetemre emiatt, mert hétvégén mindenképpen haza kell jönnöm úgyis a szavazás miatt és így szeredára is haza kellene jönnöm, ezek pedig súlyos pénzek, mivel az utazás nem olcsó dolog még diákigazolvánnyal sem. Legalább lesz egy nyugodt hetem és tudok itthon tanulni, a szerdai napot kivéve. Van egy katalógusos órám, majd írok a Tanár Úrnak, hogy engedjen el, biztos vagyok benne, hogy meg fogja érteni.

Ahogy tudjuk, segítjük a Jobbik munkáját, mert bízunk benne, hogy ezzel együtt magunkat segítjük, és velük együtt sikerülhet a magyar embereknek egy egységes nemzetet, élhetőbb országot és a későbbiekben egy élhetőbb világot létrehozni (újra?). Ha neadjIsten a Jobbik is valamiért nem válna be, akkor én még mindig bízom a nemzeti oldalban, Toroczkaiékban és a többiekben, hogy akkor velük együtt fogjuk megtisztítani az országot és a Kárpát-medencét a mocsoktól. Bízom benne, hogy erre soha nem fog sor kerülni, de jobb, ha minden lehetőség a szemünk előtt van. Ismeritek a mondást: Jobb félni, mint megijedni.

Szerintem mára ennyi elég lesz. Nem is ragoznám tovább a szót, életemben nem blogoltam, még mindig nem tudom mit csinálok, második bejegyzésem volt ez és egyben az első hosszabb hangvételű. Ha gondoljátok, majd folytatom talán... :)

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szellelszemben.blog.hu/api/trackback/id/tr751891150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adamyno · http://montineni.ath.cx 2010.04.03. 03:28:57

Annyit még hozzáfűznék, hogy a kedves anyukám nem nagyon tudja, ki az a FankaDeli. Annyit tud, hogy zenész, mindig őt hallgatom szinte, és szerintem bemesélte magának hogy egy huligán, vagy valami terrorista, vagy nem is tudom mi :D

Az előadás után azt mondta nekem, hogy biztos azért olyan lepukkadt helyen voltunk (nem tudom ki mondta neki), mert máshova nem engedik be a FankaDelit. Hiába mondtam neki, hogy ez egy Jobbikos rendezvény keretein belül volt, meg sem hallotta. Azt mondta, hogy biztos arról volt szó, hogy hogyan kell a cigányokat kiírtani. Nem akartam vele veszekedni, csak annyit mondtam, hogy amit nem tudsz, mivel nem voltál ott, arról ne beszélj ilyen magabiztosan. (Talán ez lenne amit Orwell megjósololt? Hogy az édes anyukám másnak jobban hisz, mint a saját fiának aki ott volt és a saját fülével hallotta és szemével látta, de mégsem hiszi el neki...)
Annyit mondtam még neki, hogy ha eljöttél volna, tudnád, hogy miről volt szó. Erre csak annyi volt a válasz, hogy ő nem jár ilyen hülyeségekre. Még megpróbáltam a nyugdíjas dolgot felhozni, de egyből azt a választ kaptam, hogy ilyen hülyeségekkel tömik a fejem, és ezt különbenis az egész világon így mondják. Nem tudom mitől ilyen biztos ebben megint anyukám, de csak annyit mondtam rá, hogy még ha a világon így is van... amiben nem vagyok annyira biztos, akkor sem annak van igaza, aki hangosabban kiabál hazug szavakat, vagy nem azoknak van igazuk, aki a hazugságot többen hirdetik...

Aztán elmentünk szórólapozni, addig lenyugodtam. Nem tudom megérteni, hogy lehet a saját anyám ilyen... néha meg tök jó fej. Mikor hazajöttem, akkor meg a normális fele volt bekapcsolva :D

Néha kurucot olvas, néha meg ilyeneket beszél :P

sakmatt 2010.04.03. 11:14:45

Szép cikk! Folytasd! Nagyon érdekes! Gratula! :)

Zoli182 2010.04.06. 09:16:58

@Adamyno: jó fele volt bekapcsolva áááá XD

Zoli182 2010.04.06. 09:22:26

Akkor most saját beszámolóim következnek:
Sétálok a főúton. Jobbra nézek (ez nem az a jobb XD ) és a ház udvarában egy hatalmas jobbik tábla. Mondom ikszdé. Meg mindenhova oda van írva hogy radikális változás, mire én: Racionális változás!
No meg Szekeres bácsi mindenhol az egypetéjű ikrével van ott. Valahol meg csak Ekeres van :D

Zoli182 2010.04.06. 09:24:31

Én Fankadeliől csak a Ha én cigány lennék számot ismerem de az jó. Azt is csak onnan ismerem hogy van a Hatóságilag Tilos együttesnek egy "Ha én" címú száma. Hallgassátok meg ha van kedvetek ;)

sakmatt 2010.04.06. 10:22:10

@Zoli182: Halgasd meg a többit! mny.salatamagazin.com
+ Vedd meg a Magyar Földre albumát! Érdemes! ;)

Zoli182 2010.04.06. 11:41:16

@sakmatt: azért nem lettem fan :D

sakmatt 2010.04.06. 12:09:54

@Zoli182: Tudom, de érdemess legalább 1x meghalgatni! ;) Akkor go youtube...;)
süti beállítások módosítása