Széllel Szemben

Magyarok a magyarokért... szellelszemben@gmail.hu Főszerkesztő: -SakMatt Szerkesztők: -Adamyno -FireProof -Ginfoka

Szavazás

Friss hozzászólások

  • Tekes: Ordas baromság úgy, ahogy van! Viccnek jó, csak az a baj, hogy egyes "hígmagyarok" komolyan veszik... (2013.08.23. 23:21) VILÁGSZENZÁCIÓ - Magyar Piramist találtak!
  • fireproof: youtube embened kódot bemásolod a szövegedbe ahova a vidit akarod, kijelölöd és Forráskódot benyom... (2010.05.03. 10:10) Május 1. - Nemzeti ellenáláls
  • Adamyno: Szerintem leírhatod a bunyós sztorit :D (2010.04.30. 16:40) Mikor jövünk!?
  • Adamyno: Mit jelent az, hogy viccesen? Felügyelő bizottság tagja voltam és nem kívánom kommentelni a történ... (2010.04.20. 22:35)
  • Adamyno: Így van :) (2010.04.10. 02:13) Nincs sok időnk...

Hogy is van ez?

2010.04.03. 11:22 :: fireproof

A tegnapi napon azon gondolkodtam, hogy most akkor megírjam e a véleményem, vagy kérdésem, vagy nem is tudom mi ez. Arról gondolkodtam, hogy miért is voltak olyan " büdös, mocskos," emberek azok a német katonák akik szembe szálltak a kommunisták terjedésével?! A hétköznapi ember mit tud a német katonákról? Szegény "ártatlan" zsidókat, csúnya nagy gázkamrákba zárták. 99%, hogy ha odamész az utcán egy emberhez ezt fogja mondani. Ugye a német katonákról ha ki mered azt mondani, hogy semmivel sem voltak rosszabbak mint a kommunisták sőt, akkor már többé az utcára se menjél ki. Ugye a Kitörés napja... Miközben vígan díszeleghet egy "aranyba öntött" vörös csillagos emlékmű a mi drága felszabadító hadseregünknek, addig a német katonákra nem lehet megemlékezni. Aztán "a holokauszt lett a legfejlettebb iparág" szól egy Vádló Bitófák számban. Milyen igaz is... De vajon a gulág miért nem rázza meg a világot? Miért csak a horogkereszt tiltott jelkép? Miért csak a német katonák voltak gyilkosok? Miért lehetnek kommunisták még mindig a parlamentben, miközben ha egy német tábornok hangát ki is ejtjük már mi is gyilkosok vagyunk. Csak arról miért nem beszél senki, hogy a kommunista katonák mennyi nőt erőszakoltak meg, mennyi embert dolgoztattak a munkatáborokban, miközben a német katonák cukorkát adtak a gyerekeknek.(és ez nem irónia, ezt papám mesélte aki a 2. világháború idején volt gyerek). A nagy katolikus egyház meg a másik kétszínű "csapat".(persze én is "ismerek papot aki egyszer Isten nevében ránt kardot"). Hitler akadályozta meg, hogy az iskolákból a kommunisták levegyék a keresztet. És most mit csinál az egyház? nyugodtan kijelenti, hogy Hitler és a német katonák mind mind rohadt gyilkosok voltak akikről még megemlékezni sem szabad. Nem lehet megemlékezni mert drága jó Demszky városvezetésünk megtiltotta, hogy a Hősök terén megemlékezhessünk, de a buzik vonulhatnak az Andrássy úton... Jöttek az oroszok felszabadítani, "megmenteni"? Kitől akartak minket megmenteni, felszabadítani? Hihetetlen, hogy idáig jutottunk, de remélem, hogy ha a Jobbik bejut a parlamentbe csinálni is fog valamit ezekért az ügyekért. Tudom most nem ez a legfontosabb de ez is egy fontos dolog szerintem. Az meg a másik, hogy egy (azt hiszem) 80 éves bácsit most ítéltek el mert német katona volt. Aztán majd talán kapom a nácizást mert hát na. De akkor is úgy gondolom, hogy a tisztelet nekik is kijár, és úgy gondolom, hogy akkor el kellene kezdeni a kommunista katonákat is "bemocskolni", és betiltani a vörös csillagot!

Elnézés, hogy most ezzel fárasztottalak titeket de azt le kellet írnom.


Mindenkinek nagyon boldog húsvétot kívánok.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szellelszemben.blog.hu/api/trackback/id/tr711891554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sakmatt 2010.04.03. 11:43:45

Érdekes! Nyilván ha komunisták öltek volna zsidókat, akkor a vöröscsillag is tiltott jelkép lenne...

Adamyno · http://montineni.ath.cx 2010.04.03. 12:09:48

Az 5 ágú csillag is tiltott önkényuralmi jelkép magyarországon... tudtommal... papíron :P

Most nem tudom pontosan, hogy emiatt vagy a sarló kalapács miatt volt az a videó is, amiben le akarták takartatni a rendőrökkel, mivel az ügyészség is kimondta, hogy törvénysértő, hiába emlékmű...

Farkasfivér 2010.04.04. 12:42:04

Mindez azért van, mert a győztesek írják a történelmet! Közhely, meg már a Jogos önvédelem is megénekelte, de így igaz.

Tudtommal a vörös csillagot a prágai(vagy valamelyik) ember jogi birósság nem minősítette tiltott önkényuralmi jelképnek kb 2 éve, így valószínűleg Magyarországon sem az.

Zoli182 2010.04.06. 09:28:41

Ezek szerint csak van még valami szovjet hatás.
süti beállítások módosítása